Tillbaka till sök

Administratör till Ludvig Sörensen AB

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Ludvig Sörensen AB, i folkmun "Lulles", är ett fristående charkföretag med anor från 1800-talet. Vi tillverkar charkvaror till grossister och detaljister och vi gör det med upptäckarlusta, innovationsglädje och stort matintresse.

Vårt sortiment är brett. Vi tillverkar charkuterier av alla de slag som leverpastej, rökta medvurstar, skinkor, rostbiff, kyckling- och kalkonbröst.
Vi tillverkar efter våra kunders önskemål och levererar produkter med deras egna varumärken. Därutöver har vi våra egna unika varor som till exempel Dackekorven, Lulles Ärtsoppa och Leverpastej samt Småländska Charkprodukter. Vi tillagar alla våra produkter hantverksmässigt efter unika recept som vi ständigt utvecklar. Allt följer en lång och gedigen yrkestradition av äkta småländskt mathantverk.

En av våra administratörer ska gå hem på föräldraledighet och vi söker en ersättare för perioden 1/4 2019 - 31/8 2020


Dina arbetsuppgifter
Som administratör arbetar du med orderhantering, fakturering, bokning av transporter, inventering etc. Du arbetar i nära samarbete med produktion och ledning.
Utöver det administrativa arbetet kommer du även få hjälpa till med packning och prismärkning i produktionen, ett arbete som kan vara fysiskt krävande men som gör att du får röra dig på jobbet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att arbeta som administratör på Ludvig Sörensen bör du vara noggrann, ha en förmåga att prioritera arbetsuppgifter och ha ett stort servicetänk.
Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter är det meriterande.
Vi värderar dina personliga egenskaper högt.

Information och kontakt
I denna tjänst kommer du vara anställd av Wikan Personal och uthyrd till Ludvig Sörensen.
Har du frågor kring tjänsten, hör gärna av dig till Frida Svensson, 0383-41 00 42, frida@wikan.se

Sista ansökningsdag är 13/1, intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

  • Anställningsomfattning

  • Anställningsform

    Visstidsanställning

  • Sista ansökningsdag

    2019-01-13

  • Tjänstgöringsort

    Sävsjö (Jönköpings län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.