Tillbaka till sök

Erfaren CNC/Verktygsmakare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker en erfaren CNC/Verktygsmakare till ett verkstadsföretag i Sjöbo-trakten.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består främst av svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner, men manuell svarvning och fräsning, maskinunderhåll, montering, testning och diverse andra verkstadsarbeten förekommer också. Då det mest är små serier, samt en del prototyper, blir det en hel del riggning och programmering.

Styrsystemen som används är Fanuc, Heidenhain och Mori Seiki. Du kommer ingå i en liten grupp, där snabba ryck och kreativa lösningar är en del av vardagen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker är en kvalitetsmedveten och noggrann problemlösare som fungerar såväl ensam som i grupp. Du ska ha några års erfarenhet av skärande bearbetning, både i styrda och manuella maskiner. Erfarenhet som verktygsmakare är meriterande.

Vidare har du erfarenhet av riggning, programmering och är allmänt verkstadsvan. Som person är du vetgirig, har ett gott humör och gillar nya utmaningar.

Information och kontakt
Tjänsten börjar som en visstidsanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos kundföretaget.

Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna direkt då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

För mer information om tjänsten kontakta SebastianSiversson 0417-77 99 83 eller Rebecka Persson 0417- 77 99 84

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-01-17

 • Tjänstgöringsort

  Sjöbo (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.