Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Erfaren CNC/Verktygsmakare

Erfaren CNC/Verktygsmakare


Vi söker en erfaren CNC/Verktygsmakare till ett verkstadsföretag i Sjöbo-trakten.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består främst av svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner, men manuell svarvning och fräsning, maskinunderhåll, montering, testning och diverse andra verkstadsarbeten förekommer också. Då det mest är små serier, samt en del prototyper, blir det en hel del riggning och programmering.

Styrsystemen som används är Fanuc, Heidenhain och Mori Seiki. Du kommer ingå i en liten grupp, där snabba ryck och kreativa lösningar är en del av vardagen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker är en kvalitetsmedveten och noggrann problemlösare som fungerar såväl ensam som i grupp. Du ska ha några års erfarenhet av skärande bearbetning, både i styrda och manuella maskiner. Erfarenhet som verktygsmakare är meriterande.

Vidare har du erfarenhet av riggning, programmering och är allmänt verkstadsvan. Som person är du vetgirig, har ett gott humör och gillar nya utmaningar.

Information och kontakt
Tjänsten börjar som en visstidsanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos kundföretaget.

Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna direkt då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

För mer information om tjänsten kontakta SebastianSiversson 0417-77 99 83 eller Rebecka Persson 0417- 77 99 84

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-01-17

Tjänstgöringsort

Sjöbo (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår