Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Elmätarmontör

Elmätarmontör


Du kan få chansen att delta i den största omställningen av energisystemet i modern tid!

Just nu söker vi på Wikan Personal ett flertal montörer till elmätare för att arbeta med vår storkund ONE Nordic inom elmontage i Stockholm med omnejd. Har du redan erfarenhet av att montera elmätare, eller av lättare elarbete? Då är det här projektet rätt för dig.

Om projektet:
Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige.
Därför kommer ONE Nordic att leverera nästa generations system för el-mätning till över en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Med det nya mätarsystemet möter man både samhällets energiutmaningar och ger kunder bättre information om sin elanvändning.
Smarta elnät spelar en nyckelroll, och med det nya avtalet kan ONE Nordic gå vidare med att implementera en av de avgörande pusselbitarna - ett modernt elmätarsystem. De nya mätarna kommer till en början att installeras i ett pilotprojekt i Stockholm mars-juni 2020 vilket sedan följs av en stor utrullning under de kommande åren.

Om företaget
Med ONE Nordics rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar för att leverera högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. ONE Nordic arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Bolaget har cirka 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK.

Dina arbetsuppgifter
Vi vill ge dig chansen att få in en fot på ONE Nordic som är en av Sveriges största leverantörer av eltjänster! Du kommer att få jobba i Stockholm inom ett av tre distrikt (city, norr eller söder) där du kommer att genomföra byten och installationer av elmätare.

Arbetstiderna kan variera mellan kl. 07:00 till 20:00 mån-fre samt lördag kl. 10-17. Du planerar tider och lägger upp dina arbetsdagar med din Local Area Manager eller montageledare. Innan uppdragsstart genomgår du en kortare utbildning via kunden för att få grepp om relevant utrustning, säkerhet och mätarna i sig.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Då du kommer att befinna dig i kunders hem så är det viktigt att du har service i fokus, kvalitet i ditt arbete och kan vara en ambassadör för både dig själv, Wikan och ONE Nordic.

Vi ser gärna att du även har/är:
- Godkända gymnasiebetyg inom bygg eller el.
- B-körkort och god körvana.
- Fokus på säkerhet och kvalitet.
- Förmåga att arbeta självständigt och effektivt.
- Plikttrogen och pålitlig.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
- Utbildning eller erfaren av elarbete är mycket meriterande!
- ESA kursintyg ses som mycket meriterande!
- Tidigare erfarenhet av kategori 1-arbeten är mycket meriterande!

Viktig för dig att veta är att större delen av dina arbetsdagar spenderas i bilen och ute på uppdrag, självfallet har du kollegor men vi vill se att du är självgående och inte har problem med att jobba själv.

Information och kontakt
Wikan erbjuder bland annat:

- Arbeta för en ledande leverantör inom eltjänster.
- Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och löner.
- Lokal och närvarande konsultchef.
- Friskvårdsbidrag årligen.
- Kollektivavtal.
- Tillgång till bra utrustning som kan anpassas efter behov.

Anställning
Detta är ett konsultuppdrag hos Wikan Personal där du arbetar mot ONE Nordic. För rätt person kan det generera en fast anställning. Anställningen utgår från Stockholm men innefattar ett av tre distrikt (city, norr eller söder). Omfattningen är på heltid (100%)

När du är anställd hos oss på Wikan Personal kan du vara säker på att du hamnat rätt. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag som värnar och ser till det bästa för våra anställda och kunder. Du har en lokal konsultchef med hög närvaro som ett stöd om det skulle uppstå frågor eller dylikt.

Ansök redan idag. Vi kontaktar aktuella kandidater löpande.

Vid eventuella frågor eller dylikt kontakta ansvarig rekryterare.
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via epost)

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 11 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-02-09

Tjänstgöringsort

Stockholm (Stockholms län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår