Tillbaka till sök

Servicesnickare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en mångsidig servicesnickare till ett fastighetsbolag för uppdrag i och runt Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Som servicesnickare arbetar du med såväl större som mindre byggprojekt för kundföretagets räkning. Det kan röra sig om nybyggnation, renoveringsprojekt och lokalanpassningar, men också arbetsuppgifter som är mer kopplade till förvaltningen av bolagets hyresfastigheter. Din utgångspunkt blir Kristianstad, men du kommer röra dig till de olika projekten med servicebilen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har en bred och gedigen erfarenhet av snickeri- och hantverksyrket. Önskvärt är en allkonstnär som kan både kakel, klinker och murning, utöver ditt snickarkunnande. Du har dokumenterade yrkeskunskaper och tidigare erfarenhet av mindre putsarbeten och våtrumsarbeten ser vi som meriterande.

Vi tror att du som söker denna tjänst är en erfaren snickare som kanske varit på en större byggfirma under ett antal år, men nu vill "landa" hos en mindre organisation och kunna arbeta med mer variationsrika arbetsuppgifter kopplade till snickaryrket.

Som person är du en social kameleont som brinner för service. Du är duktig på att planera och prioritera din egen tid och viktigt är att du är självgående. Du måste tycka om att ha kontakt med hyresgäster/kunder.

Du har grundläggande datorkunskaper. B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten är på sikt en tillsvidareanställning, men inleds som en inhyrning via Wikan Personal.

Skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 10 december. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vid frågor kring denna tjänst, kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-12-10

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.