Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Målare till fastighetsbolag

Målare till fastighetsbolag

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en målare till ett fastighetsbolag för uppdrag i och runt Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Som målare arbetar du med alla förekommande projekt inom ramen för målning, men också arbetsuppgifter som är mer kopplade till förvaltningen av bolagets hyresfastigheter. Din utgångspunkt blir Kristianstad, men du kommer röra dig till de olika projekten med servicebilen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har en bred och gedigen erfarenhet av målaryrket, men önskvärt är en allkonstnär som även kan och vill arbeta med exempelvis kakel och klinker. Du har dokumenterade yrkeskunskaper och tidigare erfarenhet av mindre putsarbeten och våtrumsarbeten ser vi som meriterande.

Vi tror att du som söker denna tjänst är en erfaren målare som kanske varit på en större firma under ett antal år, men nu vill "landa" hos en mindre organisation och kunna arbeta med mer variationsrika arbetsuppgifter kopplade till målaryrket.

Som person är du en social kameleont som brinner för service. Du är duktig på att planera och prioritera din egen tid och viktigt är att du är självgående. Du måste tycka om att ha kontakt med hyresgäster/kunder.

Du har grundläggande datorkunskaper. B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten är på sikt en tillsvidareanställning, men inleds som en inhyrning via Wikan Personal.

Skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 10 december. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vid frågor kring denna tjänst, kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2019-12-10

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår