Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Butiksansvarig

Butiksansvarig

Om företaget
BMS affärsidé är att förse bygg- och industrimarknaden med ett sortiment av artiklar som uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalitet, pris och tillgänglighet.
BMS är ett familjeägt företag och vi sätter stor fokus på våra kunder. Vi eftersträvar att erbjuda en så personlig kundservice som möjligt.

Till vår proffsbutik i Hässleholm söker vi nu en Butiksansvarig.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.

Dina arbetsuppgifter
Som Butiksansvarig hos BMS i Hässleholm AB kommer du att ha ansvar för butiksförsäljning och personalen i vår butik. I din roll som butiksansvarig ingår arbetsuppgifter som försäljning och målinriktade säljaktiviteter, rådgivning och produktförslag till våra kunder, produkt- och kampanjskyltning samt att förstärka butikens roll som regionens ledande proffsbutik inom bygg- och industrimarknaden.

Som ansvarig för butikspersonalen håller du vecko- och uppföljningsmöte för att säkerställa att vi gemensamt arbetar mot uppsatta mål med glädje och välbefinnande.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att leda personal och ansvara för butiksförsäljning i rollen som butiksansvarig. Du drivs av viljan att ge god service, att utveckla butiksförsäljningen mot uppsatta mål samt att ständigt ligga i framkant för att tillgodose våra kunders behov och önskemål. Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i Officepaketet. Har du erfarenhet av att arbeta i olika affärssystemet såsom tex Pyramid, är det meriterande.

Vi ser gärna att du har tidigare branscherfarenhet från bygg- och industrimarknaden.

För att utvecklas och trivas hos oss är du en person med stor egen drivkraft och en förmåga att göra det där lilla extra. Du gillar att lösa utmaningar och själv finna möjligheter i frågeställningar.

Information och kontakt
Tjänsten som Butiksansvarig är en tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 10 januari.

Vid frågor kring tjänsten, välkommen att kontakta konsultchef Tomas Nilsson, tel. 0451-70 74 81, eller konsultchef Jennie Johansson, tel. 044-590 65 05.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-01-10

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår