Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

HSEQ ansvarig Karlstad

HSEQ ansvarig Karlstad

Om företaget
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag cirka 1 000 medarbetare i Sverige och omsätter ca 2 miljarder SEK. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer om företaget på www.one-nordic.se

Dina arbetsuppgifter
Från och med årsskiftet tar ONE Nordic över ansvaret för underhåll inkl. mindre projekt och lokal drift av Fortums 119 vattenkraftkraftstationer, 232 dammar samt 209 aggregat. Dessa finns i Gullspångsälven, Klarälven, Ljusnan, Ljungan, Dalälven, Indalsälven och Ångermanälven.
Vi söker nu en engagerad och driven HSEQ ansvarig med placering i Karlstad, Östersund eller Borlänge, som vill vara med på denna spännande resa. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

I denna tjänst kommer du att få en viktig roll i att förstå kraven i vårt avtal med Fortum gällande HSEQ och se till att hjälpa verksamheten att hitta rätt lösningar. Du kommer även att vara ett stöd åt verksamheten t ex i samband med tillsynsbesök, genomföra interna revisioner, informera/utbilda våra medarbetare om nyheter och förändringar samt tillsammans med andra i HSEQ-organisationen utvärdera och utveckla vårt ISO-certifierade verksamhetsledningssystem.
Du rapporterar direkt till ONE Nordics HSE chef och ingår i koncernens HSE avdelning. I det dagliga arbetet kommer du att arbeta mot VD och övriga chefer i One Nordic Hydro.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom kvalitet, miljö eller arbetsmiljö, eller på annat sätt förvärvat goda kunskaper inom området. Positivt är om du har erfarenhet av arbete inom energibranschen eller likande och har arbetat i en säkerhetsklassad verksamhet. Erfarenhet av strategiskt arbete är meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta med ISO. Goda datorkunskaper och språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.
Som person har du en stor initiativförmåga, är uthållig och har ett stort ansvarskännande. Du är en orädd relationsbyggare som tar för dig och vågar ta plats. Du vill gärna arbeta proaktivt för att göra rätt insatser i rätt tid och du är van vid att arbeta självständigt. Du är en van IT-användare och ser systemstöd som en naturlig del av ditt arbete. Du ska ha ett driv och brinna för kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor och vill utveckla detta område vidare tillsammans med kollegorna på One Nordic.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
- Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
- Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
- Attraktiva medarbetarförmåner
- Frihet under ansvar
- Stimulerande arbetsmiljö

Information och kontakt
Tjänsten är en rekrytering och är en tillsvidareanställning hos One Nordic.
Välkommen med din ansökan via www.wikan.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 22 december 2019.Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Din placering blir i Karlstad, Östersund eller Borlänge.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson 044 - 590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se


Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-12-22

Tjänstgöringsort

Karlstad (Värmlands län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår