Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Kalkylingenjör till Svensk Husproduktion

Kalkylingenjör till Svensk Husproduktion

Om företaget
Svensk Husproduktion AB med huvudkontor i skånska Bromölla grundades 2012. Sedan dess har bolaget vuxit av egen kraft och sysselsätter idag cirka 140 medarbetare, vilket gör oss till en av landets ledande husleverantörer. Än så länge är vi kanske mest kända för att bygga nyckelfärdiga småhus genom varumärket LB-Hus, men vi kan betydligt mer än så. Vi verkar inom tre affärsområden: Styckehus, Grupphus och B2B. Under 2019, 2018 och 2017, utsågs vi till Gasellföretag av Dagens Industri och sedan 2016 har vi högsta kreditrankning från Bisnode (AAA). Med fokus på kundnöjdhet, en tydlig marknadsstrategi och en värdegrund som präglas av samarbete, framåtanda och långsiktighet fortsätter vi nu att vidareutveckla verksamheten. Läs mer om oss på svenskhusproduktion.se och lbhus.se

Till vårt huvudkontor i Bromölla är vi i behov av att anställa en Kalkylingenjör. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som kalkylingenjör ansvarar du för löpande uppdatering av fabrikskalkyl för såväl styckehus och grupphus som byggsatsleveranser till B2B-beställare. Du ansvarar även för att upprätthålla kalkylmallar, kalkylsystem och prislistor för vårt styckehusprogram.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

- Beräkning av tidsåtgång i fabrik för underlag till kalkylmall.
- Beräkning av materialpris och uppdatering av underkalkyler.
- Löpande beräkning och uppdatering av prislistor som innefattar fabrik och entreprenad.
- Löpande beräkning och uppdatering av kalkyler i samband med produktutvecklingsfrågor (i gränssnitt med produktansvarig)
- Framtagning av kalkylpris till Affärsutvecklare B2B inför anbudslämning till potentiella B2B-beställare.
- Kalkylering, prissättning och framtagning av offerter för kundanpassade styckehus.
- Medverka i produktråd och prislistegrupp

Du rapporterar till vår Teknikchef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har som lägst gymnasieexamen, gärna med byggteknisk vidareutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har god datorvana, goda kunskaper i Officepaketet och måste kunna uttrycka dig väl på svenska i såväl tal och skrift. Erfarenhet av affärsmässiga kundkontakter såväl som kalkyleringserfarenhet är meriterande.

Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper. Du är resultatorienterad och tycker att det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid samtidigt som du är noggrann och serviceinriktad. Du uppträder på ett affärsmässigt och professionellt sätt och har hög integritet. Din kommunikativa förmåga är god och du har både vilja och förmåga att arbeta strategiskt och utveckla ansvarsområdet.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att tillhöra vår Teknikavdelning. Arbetstiden är förlagd till dagtid och tjänsten är på heltid. Placeringsort är Bromölla.
Vi tar emot din ansökan via www.wikan.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-12-27. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Sara Kvist på tel. 044-590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-12-27

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår