Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

IT Projektledare inom Fintech och Telecom

IT Projektledare inom Fintech och Telecom

Om företaget
Vårt kundföretag befinner sig i en tillväxtfas och fortsätter att expandera i takt med att de får fler kunder och projekt, men också på grund av ökad efterfrågan bland befintliga kunder. Kunden behöver därför förstärka sitt team på huvudkontoret i Helsingborg med ytterligare en Projektledare.

Om du vill vara vår kunds nya kollega kan vi erbjuda dig ett roligt och utmanande jobb på ett innovativt, flexibelt och snabbväxande företag som hela tiden vill ligga i framkant. Företaget levererar idag prisbelönta appar inom spännande affärsområden som ligger väl i tiden. Inriktade mot vardagsnära tjänster inom Fintech och Telecom som sätter stort krav på säkerhet och användarvänlighet. De levererar helhetslösningar och tar därmed del av hela leveransen från idé och konceptfas till utveckling med vår etablerade tekniska plattform till drift och förvaltning i egen infrastruktur.

Dina arbetsuppgifter
Som Projektledare jobbar du med projekt i en utvecklande och dynamisk miljö. Du kommer jobba inom två affärsområden; Fintech och Telekom, nära Key Account Managers, UX/UI-designers, utvecklingsteamet och kunden. Det blir ditt ansvar att driva projektet från start till leverans till kund.

Din främsta uppgift är att säkerställa att projektteamet har förutsättningarna som krävs för att projektet ska fortgå och levereras enligt tidsplan. Du kommer att driva projekt, stora som små, i en agil miljö från koncept och kravhantering till utveckling och leverans till kund. Det kommer både vara interna projekt såväl som externa och kommer innebära tät kommunikation med projektmedlemmar och kunder. Förutom att driva projektet framåt och hålla deadline är det även viktigt att du kan skapa ett stimulerande och kreativt arbetsklimat i projektgruppen. För att lyckas i rollen ser vi också att du har mod att våga utmana samt förmåga att se nya möjligheter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har 1-5 års erfarenhet av projektledning inom IT-branschen. Som projektledare måste du ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi ser även att du har ?lite skinn på näsan?. Du gillar att arbeta i en ständigt föränderlig miljö och vara den som skapar struktur och ser till att saker blir utförda. Som person är du kommunikativ, flexibel och ansvarstagande med ett driv, gärna utöver det vanliga. Vidare har du lätt för att kommunicera både på svenska och engelska. Det är även meriterande med kunskap och/eller certifiering inom någon projektmetodik.

För att trivas i rollen ser vi att du har förmågan att styra, driva och växla mellan flera projekt med olika karaktär. Som person är du utåtriktad, lösningsorienterad, strukturerad, ordningsam och stresstålig. Du ska tycka om ansvar och att ta egna initiativ. Det är viktigt att du har ett intresse för IT-branschen och har viljan att snabbt komma in i vår projektmodell och process. Vi värdesätter erfarenhet av kravhantering och erfarenhet av att jobba utifrån etablerade processer och projektmodeller.

Information och kontakt
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Välkommen att söka tjänsten på www.wikan.se
Vi arbetar med löpande urval, dock senast den 15/12 vill vi ha din ansökan.
Har du frågor eller funderingar ang tjänsten ring mig Konsultchef Lisbeth Ahlkvist 046-540 85 92

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-12-15

Tjänstgöringsort

Helsingborg (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår