Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Operatörer till voestalpine

Operatörer till voestalpine

Om företaget
Sedan 2007 ingår Uddeholm i den internationellt börsnoterade stålkoncernen voestalpine AG med säte i österrikiska Linz. voestalpine High Performance Metals Sweden är Uddeholms säljbolag i Sverige med huvudkontor i Göteborg samt värmebehandlingscenter och lager i Vetlanda. På nära håll har vi dessutom Uddeholms centrallager i Hagfors med 10 000 ton verktygsmaterial och ca 4000 artiklar. I vår produktportfölj finns verktygsstål, aluminium, gjutgods och specialstål för maskinkomponenter. Tillsammans med vår bearbetningsenhet, Uddeholm Machining, är vi drygt 50 anställda.
I januari 2019 genomförde vi den enskilt största satsning i säljbolagets historia då vi startade upp vårt värmebehandlingscenter i Vetlanda. Vi har sedan start sett en fantastisk utveckling och investerade redan efter ett år i ytterligare en anlöpningsugn för att möta den ökade efterfrågan.

Vi söker nu efter två operatörer som vill vara med på vår utvecklingsresa.


Dina arbetsuppgifter
Som operatör inom värmebehandling får du ett omväxlande arbete. Du tar emot gods, lägger in jobben i produktionsplanerings-systemet och följer godsets alla steg i processen: rengöring, rackning, göra programval till ugnarna utifrån givna parameters samt till viss del göra justeringar. Sedan blir din uppgift att övervaka processen och göra kontroller så att alla detaljer uppfyller kundkraven samt frisläpper för leverans till kund.
Du kommer även att få genomföra underhåll och aktivt ta del i förbättrings- och utvecklingsarbeten. För att öka flexibiliteten på företaget ser vi även till att du blir upplärd på vårt lager för in- och utleveranser.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet från värmebehandling eller produktion och är tekniskt intresserad. Du ser dig själv som en lagspelare som tar ansvar för sitt arbete. Har du stålkunskaper är det meriterande, men ditt intresse, driv och viljan att lära är det viktigaste. Då flexibilitet är viktigt i vår verksamhet ser vi att du som söker också är flexibel och tycker om omväxling. Du har även truckkort och traverskort.

Information och kontakt
Arbetstiden är i dagsläget förlagd till dagtid. På sikt kan även jour ingå var fjärde helg (1-3 timmar/dag), därför ser vi gärna att du bor i närområdet kring Vetlanda.
I denna rekrytering samarbetar voestalpine med Wikan Personal, som sköter hela rekryteringsprocessen. Frågor besvaras av Frida Svensson 0383-41 00 42, frida@wikan.se
Sista ansökningsdag är 25/4, urval sker löpande så sök gärna redan idag!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-25

Tjänstgöringsort

Vetlanda (Jönköpings län)

Kontaktpersoner
Frida Svensson 0383-41 00 42

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår