Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Hjullastarförare

Hjullastarförare

Om företaget
En av våra kunder inom återvinning söker hjullastarförare. Detta är en tjänst som börjar med inhyrning via Wikan Personal. För rätt person finns det goda möjligheter att sedan gå över i anställlning hos kund.

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar tillsammans med två kollegor på återvinningsgården.
Här kommer du kontrollera material som kommer in, sortera material och även lasta bilar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har erfarenhet och behörighet för hjullastare.
Du är lyhörd, noggrann och samarbetsvillig.. Du har hög arbetsmoral och tycker om att jobba i högt tempo utan att göra avkall på säkerheten. Du talar och förstår svenska utan problem. Du har B-körkort och tillgång till bil.

Information och kontakt
Tjänsten ska tillsattas så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2021-10-17, urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Vid frågor, ring Frida Svensson, 0383-41 00 42

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-17

Tjänstgöringsort

Vetlanda (Jönköpings län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår