Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Erfaren Robotsvetsare

Erfaren Robotsvetsare

Om företaget
Wikan Personal söker nu en erfaren robotsvetsare till ett av våra kundföretag strax utanför Vetlanda.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsrobotoperatör kommer du att ladda, plundra och ansvara för robotens drift. Vidare kommer du att hantera enklare programmering som att flytta svetspunkter m.m.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet som robotoperatör, har god verkstadsvana, erfarenhet av att punktsvetsa Mig/Mag och där ritningsläsning faller sig naturligt.
Du som söker har en god förmåga att självständigt planera och genomföra din arbetsdag/arbetsuppgifter. Du har ett bra ordningssinne och trivs i rollen där du själv tar ett stort ansvar.
Det är meriterande om du har truckkort.

Information och kontakt
Tjänsten som svetsrobotoperatör är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid.
Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är 2021-10-17

För mer information eller frågor kontakta Frida Svensson, 0383-41 00 42Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-17

Tjänstgöringsort

Vetlanda (Jönköpings län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår