Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ledande befattning (Växjö)

Platschef till REMONDIS i Hovmantorp

Platschef till REMONDIS i Hovmantorp


REMONDIS är ett av världens största företag inom återvinning, vatten och industritjänster med 38 000 anställda och verksamheter i Europa, Afrika, Asien och Australien. REMONDIS erbjuder helhetslösningar inom återvinning och skräddarsyr tjänster efter varje kunds behov - oavsett om det handlar om mindre företag eller en stor industrikoncern. Tillsammans jobbar vi mot en hållbar framtid.
Läs gärna mer på remondis.se så får du en bra bild av vilka vi är. Tillsammans jobbar vi mot en hållbar framtid!


Om företaget
Vi söker nu en chef för vår anläggning i Hovmantorp som är unik i sitt slag!

Genom vår egenutvecklade och patentsökta metod återvinner vi alla typer av ljuskällor i Sverige samt en del från Danmark och Norge. Ljuskällorna består av såväl lysrör som lampor av olika slag och en betydande andel av dessa innehåller miljöfarligt kvicksilver som vi tar hand om på ett säkert sätt. Nu satsar vi ytterligare och upprättar en avancerad sorteringslinje på anläggningen - allt för att säkerställa en ännu högre återvinningsgrad på de material som genereras i vår process.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Platschef består av två huvudsakliga delar: övergripande ansvar för produktionsanläggningen samt affärsutveckling av verksamheten.
Anläggningsansvaret innebär bl.a. ekonomiskt ansvar, miljö- och arbetsmiljöansvar samt personalansvar för Produktionschef och Administratör. Verksamheten har ytterligare sex anställda som alla lyder under Produktionschefen. Rollen kräver mycket fokus på lag- och regelefterlevnad kopplat till arbetsmiljö, tillståndsfrågor, tillsyn och ISO-certifiering.

Du stöttar verksamheten i utveckling av befintliga arbetssätt och processer enligt Lean, men även praktiskt genom exempelvis beställning av arbeten. Rollens andra del innebär ett kommersiellt fokus.
Du verkar för partnerskapsrelationer med våra kunder och arbetar för att utveckla befintliga samarbeten. Du förväntas även att aktivt söka nya affärsmöjligheter och bearbeta potentiella kunder. På anläggningen arbetar 6 operatörer, produktionschef och administratör. Du ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till Distriktschef Syd.

Tjänsten kräver närvaro på anläggningen ett par dagar i veckan och sedan ute hos kund övrig tid eller arbete hemifrån. Resor ingår i tjänsten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Erfarenhet från processindustrin alternativt avfallsbranschen
Personal- och resultatansvar
Erfarenhet av kundrelationer och av att arbeta i partnerskap med kund
Flytande engelska i tal och skrift
Erfarenhet av myndighetsrapportering, lag- och regelefterlevnad är meriterande

Som ledare är du lyhörd och tillämpar ett kommunikativt ledarskap. Du är nyfiken och tar tillvara på medarbetarnas kompetens. Med ditt engagemang får du med dig gruppen i arbetet mot uppsatta mål.
För att vara framgångsrik i arbetet med utveckling av verksamheten ser vi att du är drivande och initiativtagande. Du är metodisk, analytisk och bekväm i att kommunicera formellt i skrift.

Information och kontakt
Som anställd hos oss får du i den här tjänsten en ledande roll på Sveriges enda återvinningsanläggning för ljuskällor. Du får möjlighet att driva utvecklingsarbete inom en stabil verksamhet med mycket spännande utvecklingsmöjligheter! Vi tillämpar kollektivavtal och erbjuder våra anställda friskvård för ett långt och hälsosamt arbetsliv.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.
För mer information om tjänsten kontakta Distriktschef Ludvig Hydén, tfn 0733-770727. Vid frågor om processen kontakta Patrik Svensson Fröding, tfn 0383-41 00 44.
Sista ansökningdag är 31/1, urval sker löpande så sök gärna redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-01-31

Tjänstgöringsort

Växjö (Kronobergs län)

Kontaktpersoner
Patrik Svensson Fröding 0383-41 00 44

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår