Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Vård & omsorg (Eksjö)

Sjuksköterska 50%

Sjuksköterska 50%

Om företaget
Vår kund är ett mindre privatägt omsorgsföretag som erbjuder insatser enligt lagen om stöd och service, LSS. Gruppbostäderna ligger i Eksjö på småländska höglandet.
Deras målsättning är att kunna erbjuda individer med varaktig funktionsnedsättning goda levnadsvillkor, att de får den hjälp de behöver i det dagliga livet och att de kan påverka vilket stöd och vilken service de får. Helt enkelt att få möjlighet att leva som alla andra.

Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs, följs upp och utvärderas utifrån den enskilde individens behov, samt i samverkan med övriga personalgrupper. Du strukturerar och följer upp arbetet i verksamheten. Som sjuksköterska handleder du och informerar omvårdnadspersonal och utbildar vid speciella behov.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har förmåga att prioritera, organisera och arbetsleda medarbetare i att vara lösningsinriktade i deras arbete. Du är tydlig i din kommunikation, och har stor förmåga att kunna bemöta människor samt anpassa dig till olika arbetsmiljöer. Personlig mognad och förmåga att behålla lugnet i stressade situationer är en förutsättning för att lyckas.

Du är legitimerad sjuksköterska och har gärna erfarenhet av liknande arbete.

För att trivas hos vår kund behöver du vara samarbetsvillig och arbetar för att hitta lösningar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du uppskattar att lära dig nytt.

Det är stor fördel om du har god erfarenhet av dokumentationsarbete och är van att arbeta i olika system då tjänsten som sjuksköterska innebär dokumentation.

Information och kontakt
Arbetstiderna är dagtid.
Tjänsten börjar som en uthyrning via Wikan men målsättningen är att sedan gå över i en anställning hos kunden.
Sista ansökningsdag är 12:e Februari. Urval sker löpande så sök gärna redan idag!

Vid frågor ring gärna Oskar Håkansson 0383-410043

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-02-12

Tjänstgöringsort

Eksjö (Jönköpings län)

Kontaktpersoner
Oskar Håkansson 0383-410043

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår