Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Vetlanda)

Förbättringsledare/Produktionstekniker till Knauf Danogips

Förbättringsledare/Produktionstekniker till Knauf Danogips

Om företaget
Knauf Danogips är en del av Knauf-gruppen som är ett världsomspännande företag och en av Europas ledande tillverkare av byggmaterial med produktionsanläggningar på mer än 220 platser runt om i världen och drygt 36 000 anställda. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras i samtliga europeiska länder. Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus (strax söder om Kristianstad). Tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi är totalt ca 140 medarbetare.

Är du utbildad inom Lean och har erfarenhet från producerande miljö? Hos oss får du vara med från start i implementeringen av Lean och du har en stor möjlighet att vara med att påverka och forma tjänsten. Knauf Danogips söker nu en Förbättringsledare/Produktionstekniker till vår fabrik i Sävsjö.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Förbättringsledare/Produktionstekniker kommer du att ansvara för implementeringen av vårt arbete med Lean och ständiga förbättringar. Du kommer även att leda och delta i utvecklings- och projektarbete som syftar till förbättring och optimering av arbetssätt, produktionsprocess, kvalitet och kostnader för fabriken i Sävsjö. Du medverkar vid framtagning och uppföljning av fabrikens handlingsplan och bedriver utveckling enligt planen. Du kompetensutvecklar övrig personal på driftsplatsen i Lean-arbete. Du optimerar produktionen med hjälp av Lean-verktyg, samt genom analys av statistik och KPI:er.
Då detta är en ny roll i vår organisation har du en stor möjlighet att få vara med att påverka och forma tjänsten. Du kommer få arbeta med något som är högprioriterat i verksamheten, vilket vi tror att du ser som en spännande utmaning. Du kommer att få ett brett kontaktnät både internt och externt, och dina kollegor finns både inom den svenska organisationen och inom koncernen. Du rapporterar till Fabrikschef.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom Lean. Du har tidigare varit delaktig i implementeringen av förbättringsarbete och vill nu ta nästa steg- att självständigt implementera och driva arbetet hos oss. För att lyckas i rollen krävs att du är engagerad, ser helhet samt är analytiskt lagd. Du tar ett stort ansvar inom ramen för ditt uppdrag och du är drivande och initiativrik. Vidare har du en pedagogisk förmåga i kombination med att vara kravställare.
Då Knauf Danogips koncernspråk är engelska bör du ha goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.


Information och kontakt
Placeringsort: Sävsjö
Sista ansökningsdag: 2022-07-03, intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag.
I denna rekrytering samarbetar Knauf Danogips med Wikan Personal. Frågor besvaras av Frida Svensson, 0383-41 00 42 eller frida@wikan.se. Ansök på vetlanda.wikan.se


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-07-03

Tjänstgöringsort

Vetlanda (Jönköpings län)

Kontaktpersoner
Frida Svensson 0383-41 00 42

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår