Tillbaka till sök
Utgått jobb

LP Pressgjuteri söker gjuterioperatör

LP Pressgjuteri söker gjuterioperatör


LP Pressgjuteri söker gjuterioperatörer som ska ansvara för drift av robotbestyckade produktionsceller som innefattar produktion, - och kvalitetsövervakning av de gjutna artiklarna.
Detta är en direkt rekrytering till LP Pressgjuteri, där Wikan Personal sköter rekryteringsprocessen.

Om företaget
Mellan Sävsjö och Vetlanda ligger familjeföretaget LP Pressgjuteri. Företaget satsar på stort personligt engagemang i varje kund och produkt vilket resulterar i långa och stabila kundrelationer samt kvalitét och trygghet. Ett naturligt mål är därför långsiktighet där medarbetarna både finner sig väl tillrätta på arbetsplatsen och dess arbetsuppgifter och där trivseln står högt upp på listan.
Hos LP Pressgjuteri grundar sig legotillverkningen i deras automatiserade produktionsceller för aluminium- och zinkdetaljer. LP Pressgjuteri har som mål att utveckla samarbetet både med befintliga såväl som nya kunder. En stabil grund, gemensam drivkraft och en hög produktionskapacitet gör att det finns utrymme för expansion.

Dina arbetsuppgifter
Som gjuterioperatör hos LP Pressgjuteri får du arbeta självständigt och ta eget ansvar för ditt arbetsområde, men du får också ett omväxlande arbete eftersom det ofta behövs hjälp på andra arbetsområden. Som exempel i arbetet som gjuterioperatör tillkommer även ibland efterbearbetning av kundernas artiklar och ofta då i en tillhörande CNC process. Varje arbetsuppgift överlappar till nästa vilket skapar ett teambygge i produktionen där engagemang i småländsk anda präglas.

Beroende på din inlärningstakt och/eller tidigare erfarenheter kommer arbetsuppgifterna att gradvis utvecklas. Du kommer att utföra allt från den dagliga efterbearbetningen till kvalitetskontroller av de gjutna detaljerna i anslutning till produktionen, exempelvis gradning, stansning och gängning.
Så småningom kommer du även utföra byte av formverktyg, ställarbete och driftsättning samt driftövervakning, hantering av robotcell, pressgjutmaskin och smälta.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är ambitiös, teknisk och effektiv i produktionen. Har du erfarenhet av verkstadsarbete och/eller har ett intresse för att meka kommer du att passa bra för denna tjänst. Utöver detta värdesätter vi social kompetens och goda kunskaper i det svenska språket.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom pressgjutning, CNC, men teknisk fallenhet och ambitioner att lära sig kan vara minst lika meriterande för tjänsten.
Har du ambition, fallenhet för teknik och produktionseffektivitet? Perfekt, då har du stora möjligheter att utvecklas både individuellt såväl som tillsammans med din arbetsgrupp!


Information och kontakt
Vid frågor om tjänsten, kontakta Frida Svensson 0383-41 00 42
Sista ansökningsdag är 7/8. Välkommen med din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-07

Tjänstgöringsort

Sävsjö (Jönköpings län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår