Tillbaka till sök
Utgått jobb

C/CE-chaufförer sökes

C/CE-chaufförer sökes

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi dig som vill jobba i sommar och har behörighet för C alternativt CE. Man ska trivas bra med att köra lastbil själv och samtidigt fungera bra i team vilket sker på terminalen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För tjänsten krävs det att du som söker har YKB, C eller CE behörighet samt erfarenhet av liknande arbeten. Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel.
Det är viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet ibland kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll.

Information och kontakt
Arbetstiderna är varierande mellan måndag-fredag.
Uppdraget startar som en inhyrning via Wikan men med stora möjligheter till anställning av kund för rätt person.

Sista ansökningsdag är 6/10. Urval sker löpande så sök gärna redan idag!

Vid frågor ring gärna Oskar Håkansson 0381-480952

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-06

Tjänstgöringsort

Nässjö (Jönköpings län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår