Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Lager & logistik (Vetlanda)

Personal till däckförvaring

Personal till däckförvaring

Om företaget
Nu är det snart dags att byta till vinterdäck! Inför detta söker vi två personer till däckförvaringen hos vår kund i Vetlanda.

Dina arbetsuppgifter
När du arbetar på däckförvaringen förbereder du arbetet inför att kunden ska byta däck. Du plockar fram däcken från lagerplats och ser till att allt är i sin ordning inför däckbytet. Efter att däcken är bytta tvättar du däcken, säkerställer däckens kondition och ställer in däcken på angiven lagerplats.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en person som tycker om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo, gillar ordning och reda och har en bra servicekänsla. Du har koll på hur ett däckbyte sker och har ett bilintresse.
Vidare är det ett krav på att du har god förståelse i svenska språket- både i tal och skrift.Information och kontakt
Detta uppdrag pågår under cirka 5 veckor, med start 24/10. Efter avslutat uppdrag finns det goda chanser till att Wikan Personal har uppdrag åt dig hos våra andra kunder- så se detta som en bra möjlighet att testa nya utmaningar.

Sista ansökningsdag är 2/10, urval sker löpande så ansök redan idag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta Frida Svensson, 0383-41 00 42

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se


Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-07

Tjänstgöringsort

Vetlanda (Jönköpings län)

Kontaktpersoner
Frida Svensson 0383-41 00 42

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår