Tillbaka till sök
Utgått jobb

Sommarjobb, Lager- eller processoperatör Skruf Snus Sävsjö

Sommarjobb, Lager- eller processoperatör Skruf Snus Sävsjö


Vill du ingå i ett stort team av engagerade och kunniga medarbetare och samtidigt få möjligheten att lära dig hur arbetet fungerar inom processindustrin?
Just nu söker vi sommarvikarier till vår kund Skruf Snus i Sävsjö för att bemanna produktionen under sommaren, då deras ordinarie personal går på semester.

Dina arbetsuppgifter
Lager- eller processoperatör är ett serviceyrke med stor frihet under ansvar. Din insats är avgörande för att vår kund ska bibehålla sin höga kvalitet och effektiva produktion.
Du kommer att ingå i ett team av engagerade och kunniga medarbetare.
Som lageroperatör kommer dina arbetsuppgifter vara orderplock, samordna in- och utleveranser, förbereda nästa dags sändningar och underhåll av lagersaldo i vårt affärssystem.
Som processoperatör kommer du under ditt arbetspass köra en hel del truck vilket kräver erfarenhet.
Arbetstiderna är skiftgång, vilket innebär för lageroperatör 2-skift eller nattskift och för processoperatör 5-skift.

Processoperatör

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är intresserad av att arbeta med både människor, maskiner och datorer. Du ser snabbt vad som behöver göras och du gillar att hugga i och hjälpa till där det behövs. Självklart är du en bra lagspelare som både kan ge och ta instruktioner.
Det är meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare. För att du ska kunna ta del av våra instruktioner och kunna kommunicera med dina medarbetare behöver du kunna svenska språket flytande i tal och skrift.

Vi ser att du är strukturerad, kommunikativ, målfokuserad och ansvarstagande. Du håller utsatta tider och tar chansen att lära dig de olika arbetsmomenten på plats.
För att jobba hos vår kund måste du fyllt 18 år och behärska det svenska språket i tal och skift för att kunna tillgodogöra dig information, säkerhetsföreskrifter och rutiner.

För att kunna jobba som lager- eller processoperatör är truckkort A1-4 och B1-3 ett krav.Information och kontakt
Anställningsperioden är juni-augusti, med möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdagen är den 24/3, men skicka in din ansökan redan idag.
Vid frågor, kontakta Patrik Svensson Fröding 0383-41 00 44.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-03-24

Tjänstgöringsort

Nässjö (Jönköpings län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår